2015-05-03 10:10:28• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Ez lesz a hét legszebb napja

Napi horoszkóp május 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Fordítson most több időt olyan dolgokra, amikhez máskor nem jut hozzá. Hívja meg a családot egy finom ebédre. Fontos, hogy senkit se felejtsen ki, mert sértődések lehetnek ebből. Maradjon végig békés és barátságos!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ez lesz a hét egyik legszebb napja. Aludjon addig, amíg önmagától fel nem ébred, még akkor is, ha több órával több ez, mint a megszokott. Sétáljon egy nagyot valamelyik parkban, a kedvesével. Ebédeljenek a kedvenc éttermükben.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr átlépett az Ikrek jegyébe, és most a figyelem elsősorban saját magára kellene, hogy irányuljon. Hosszú hétvége van, Önre is ráfér a pihenés. Menjen strandra, uszodába, vagy egy konditerembe. Érezze jól magát!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Legyen körültekintő, ha olyan csoporthoz csatlakozik, amely gondolkodását befolyásolja. Legjobb, ha egyfajta kutatást végző íróként tevékenykedik, egyelőre szívja fel az információkat, idővel minden összeáll majd az Ön fejében is.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Egészségére jobban kell vigyáznia, főleg a szív, szem, és a fej apróbb betegsége fordulhatna elő. Sok kapcsolatot teremthetne, de céljait ebben az időszakban csak komoly erőfeszítések árán tudja megvalósítani, mert sajnos többször ellenállásba kell ütköznie.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Az Ön uralkodó bolygóját, a Merkúrt, a Szaturnusz támadja. Egy két gondolat a múlandóságra, az öregségre fogja emlékeztetni. A pozitív befolyások azonban erősebbek lesznek, végül is kellemesen telik a vasárnap. A problémákról ma jobb elterelni a figyelmét.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Délelőtt még nagyon vidám lesz, de délutánra ez sajnos megváltozik, mert a Hold már a Skorpió jegyében jár. Kedveskedésre vágyik, és lazítani szeretne. Feltétlen harmonikus légkört kellene teremtenie magának, egyébként idegessé válik. Vegyen mély levegőket, és keresse egy Önhöz közelebb álló ember társaságát.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Skorpió jegyében áll, érzékenyebbé válik, mint általában. Délután már puha, és simulékony lesz a nap. Ilyennek is kell lennie egy vasárnapnak. A barátaival kellene találkoznia, akik közel állnak Önhöz, és velük közösen kellene programot szerveznie.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Szaturnusz szemben áll a Merkúrral, de az Uránusz hatása még érezhető. Sokkal könnyedebben fogadja el a javaslatokat, és még többet cselekszik megérzéses alapon. Két bolygó is áll a párkapcsolatok területén. Kimutathatja érzéseit.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Skorpió jegyében áll, megfontolttá teszik Önt. Elmerülhet a gondolataiban. Ebéd után sem lesz kedve elmenni otthonról. Legszívesebben egész nap, csak otthon olvasgatna. Miért is ne? Nagyon kényelmes ez a vasárnap!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A mai nap legyen a pihenésé, elég mozgalmas hét áll Ön mögött. Jól esik ápolnia magát, menjen uszodába, vagy egyszerűen maradjon a fotelben ülve, és olvasson egy könyvet.

Halak: II. 19. - III. 20.
Egy nagyon is kellemes vasárnap áll Ön előtt. Erőteljes de változó hangulata együtt érzővé vagy teljesen magának valóvá teheti. Ez utóbbinak jobb, ha elébe megy és rászorítja magát a kapcsolatfelvételre, és a valósággal való szembesülésre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: